Ruzgarli Tepe Episode 29 With English Subtitles

 

Ruzgarli Tepe Episode 29 With English Subtitles

Öeliklikle, Rüzgarlı Tepe'nin 29. bölümünde Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük yerli olacak?

Prenses gibi bakıp büyüttüğü bir genç kızın bilinmezliklerle dolu hayat hikayesini anlatıyor. Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda'nın paylaştığı "Rüzgarlı Tepe" dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı.



Ruzgarli Tepe Episode 29 With English Subtitles

Izleyenlerini ekranlara kitleyecek bir dizi daha geliyor, dizi adamlar. After Zeynep and Kendini's kaybettiği ailesinin intikamına adamış Halil'in karmaşa, bilinmezlik ve imkansızlıklar girdabının içinde yaşadığı aşk hikayesi "Rüzgarlı Tepe", Kanal 7 izleyicisi ile buluşuyor. Zeynep'nin ailesinin akıllı, uslu ve hanım kızı olan kasabada, örnek gösterilen birisidir. ćeliklik bir yönü vardır ve savaşçı bir ruha sahip olmasıdır, fakt Zeynep'in kontrolüyor. When anne babasını halil ise, çocuk yaşta kaybetmiş ve yıllarca ailesini kaybetmenin üzüntüsü ve kini ile teyzesinin yanında büyümüş bir gençtir.


 


Zorlukları mücadeleyi bırakmayan Halil ve prenses profilinin altında gerçek bir özgür savaşçı yatan Zeynep'in yolları kesişir. Çileli bir hayata küçük yaşlarda adım atan. Halil ve Zeynep'in ailesi yaşayan rağmen yaşayan kabul eden aşk hikayesinde yaşanılan acılar, alınan zor kararlar, bilinmezlikler ve imkansızlıklar bu iki genci geri dönülmez bir yola sokarlar.

Ruzgarli Tepe 


 Aşkın girdabına kapılır ve birbirlerinden ne kadar kaçsalar da yolları hep kesişir, iki farklı insanı olan Zeynep ve Halil, bambaşka dünyaların güçlendirmektedir. Zeynep ve Halil'i ayakta tutabilecek mi, atıkları her adımın, aldıkları her kararın sonuçlarının olacağı bu yolda aşkları?



Ruzgarli Tepe Summery

Rüzgarlı Tepe'de, Kanal 7'de, uzanan Halil ve Zeynep'in öyküsü bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine düşüneler. Izleyenlerini ekranlara kitleyecek bir dizi daha geliyor, dizi adamlar. After Zeynep and Kendini's kaybettiği ailesinin intikamına adamış Halil'in karmaşa, bilinmezlik ve imkansızlıklar girdabının içinde yaşadığı aşk hikayesi "Rüzgarlı Tepe", Kanal 7 izleyicisi ile buluşuyor. Zeynep'nin ailesinin akıllı, uslu ve hanım kızı olan kasabada, örnek gösterilen birisidir. ćeliklik bir yönü vardır ve savaşçı bir ruha sahip olmasıdır, fakt Zeynep'in kontrolüyor. When anne babasını halil ise, çocuk yaşta kaybetmiş ve yıllarca ailesini kaybetmenin üzüntüsü ve kini ile teyzesinin yanında büyümüş bir gençtir.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form