Ruzgarli Tepe Episode 30 With English Subtitles

 Ruzgarli Tepe Episode 30 With English Subtitles

Are they the same as the 29th anniversary of Rüzgarlı Tepe's Kanal 7 ekranlarının?


 

Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda'nın paylaştığı "Rüzgarlı Tepe" dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı, prenses gibi bakıp büyüttüğü bir genç kızın bilinmezliklerle dolu hayat hikayesini anlatıyor.
Ekranlara kitleyecek bir dizi daha geliyor, bunlar izleyenlerini kanal 7. 

Ruzgarli Tepe Episode 30 With English Subtitles

 Yaşadı^ı kasabanın en zengin ailesinin kızı olan Zeynep ve kendini kaybettiği ailesinin intikamına adamış Halil'in karmaşa, bilinmezlik ve imkansızlıklar girdabınının içinde yaşadığı aşk hikayesi "Rüzgarlı Tepe", Kanal 7 izleyicisi ile buluşuyor. Zeynep, kasabada herkes tarafından örnek gösterilen birisidir. Ailesinin akıllı, uslu ve hanım kızı birisidir. Savaşçı bir ruha sahip olmasıdır, o da Fakat Zeynep'in bilinmeyen bir yönü vardır. At the same time, anne babasını daha çocuk yaşta kaybetmiş ve yıllarca ailesini kaybetmenin üzüntüsü ve kini ile teyzesinin yanında büyümüş bir gençtir.


 


In this case, Zeynep's yolları kesişirken, mücadeleyi bırakmayan Halil ve prenses profilinin altında gerçek bir özgür savaşçı yatan hayata küçük yaşlarda adım atan. Yaşayan Halil ve ailesine rağmen yaşayan Zeynep'in kör düğüme dönen aşk hikayesinde yaşanılan acılar, alınan zor kararlar, bilinmezlikler ve imkansızlıklar bu iki genci geri dönülmez bir yola sokar

Ruzgarli Tepe Episode 30 With English Subtitles


. Zeynep ve Halil, iki farklı insanı olan bazbakı dünyaların, aşkın girdabına kapılır ve birbirlerinden ne kadar kaçsalar da yolları hep kesişir. This old aşkları, Zeynep ve Halil'i ayakta tutabilecek mi? Atıkları her adımın, aldıkları her kararın sonuçlarının olacağı?



Ruzgarli Tepe summery 


Rüzgarlı Tepe, Halil ve Zeynep'in öyküsü, dremaların bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan kanal 7'de...  Yaşadı^ı kasabanın en zengin ailesinin kızı olan Zeynep ve kendini kaybettiği ailesinin intikamına adamış Halil'in karmaşa, bilinmezlik ve imkansızlıklar girdabınının içinde yaşadığı aşk hikayesi "Rüzgarlı Tepe", Kanal 7 izleyicisi ile buluşuyor. Zeynep, kasabada herkes tarafından örnek gösterilen birisidir. Ailesinin akıllı, uslu ve hanım kızı birisidir. Savaşçı bir ruha sahip olmasıdır, o da Fakat Zeynep'in bilinmeyen bir yönü vardır. At the same time, anne babasını daha çocuk yaşta kaybetmiş ve yıllarca ailesini kaybetmenin üzüntüsü ve kini ile teyzesinin yanında büyümüş bir gençtir.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form