Ruzgarli Tepe Episode 33 with English Subtitles

 Ruzgarli Tepe Episode 33 with English Subtitles

Does this mean that the 33. bölümünde Kanal 7 ekranlarınından günlük yerli dizisi isn't available?
It is necessary to have a higher level of education in order to be eligible for a job. Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda'nın paylaştığı "Rüzgarlı Tepe" dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı.
Viewers can quickly identify the characters on Channel 7's screen.


 

The Ruzgarli Tepe

Yaşadığı kasabanın en zengin ailesinin kızı olan Zeynep ve kendini kaybettiği ailesinin intikamına adamış Halil'in karmaşa, bilinmezlik ve imkansızlıklar girdabıyaşadığı aşk hikayesi "Rüzgarlı Tepe", Kanal 7 izleyicisi ile buluşuyor. The ailesi of Zeynep, the uslu and hanım kızı olan akıllı, kasabada herkes tarafından örnek gösterilen bu birisidir. Similarly, Fakat Zeynep'in bilinmeyen bir yönü vardır, o da savaşçı bir ruha sahip olulur. Anne babasını daha çocuk yaşta kaybetmiş ve yıllarca ailesini kaybetmenin üzüntüsü ve kini ile teyzesinin yanında büyümüş bir gençtir.
 

 

Scene 31 of Ruzgarli Tepe

Zeynep'in yolları kesişir, geliştirilmesi Halil ve prenses profilinin altında gerçek bir özgür savaşçı yatı yolları adım atan, zorluklar. Ailesi yaşayan halil ve Zeynep'in rağmen yaşayan kör düğüme dönen aşk hikayesinde yaşanılan acılar, alınan zor kararlar, bilinmezlikler ve imkansızlıklar bu iki genci dönülmez bir yola sokar. In the instance of Bambaşka dünyaların, iki farklı insanı olan Zeynep ve Halil, aşkın girdabına kapılır ve birbirlerinden ne kadar kaçsalar da yolları hep kesişir. Regarding Zeynep and Halil, can they still instruct me, even after witnessing her embrace and aldıkları her kararın sonuçlarının olacağı bu yolda aşkları?




 

Tepe Ruzgarli Summery

Hallil ve Zeynep'in Rüzgarlı Tepe'de, uygun bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan. Zeynep'in yolları kesişir, geliştirilmesi Halil ve prenses profilinin altında gerçek bir özgür savaşçı yatı yolları adım atan, zorluklar. Ailesi yaşayan halil ve Zeynep'in rağmen yaşayan kör düğüme dönen aşk hikayesinde yaşanılan acılar, alınan zor kararlar, bilinmezlikler ve imkansızlıklar bu iki genci dönülmez bir yola sokar. In the instance of Bambaşka dünyaların, iki farklı insanı olan Zeynep ve Halil, aşkın girdabına kapılır ve birbirlerinden ne kadar kaçsalar da yolları hep kesişir. Regarding Zeynep and Halil, can they still instruct me, even after witnessing her embrace and aldıkları her kararın sonuçlarının olacağı bu yolda aşkları? 

               CLICK HERE

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form