Ruzgarli Tepe Episode 34 with English Subtitles

 Ruzgarli Tepe Episode 34 with English Subtitles 





Prenses gibi bakıp büyüttüğü bir genç kızın bilinmezliklerle dolu hayat hikayesini anlatıyor. Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda'nın paylaştığı "Rüzgarlı Tepe" dizisi için, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındıĻı.
Viewers have no trouble recognising the characters on Channel 7.

Turkey's Ruzgarli Tepe

Yaşadığı kasabanın en zengin ailesinin kızı olan Zeynep ve kendini kaybettiği ailesinin intikamına adamış Halil'in karmaşa, bilinmezlik ve imkansızlıklar girdabın yaşadığı aşk hikayesi "Rüzgarlı Tepe", Kanal 7 izleyicisi ile buluşumuyor. Zeynep's ailesi, uslu ve hanım kızı olan akıllı, kasabada herkes tarafından örnek gösterilen bu birisidir. Fakat Zeynep'in bilinmeyen bir yönü vardır, o da savaşçı bir ruha sahip olulur. Anne Babasını daha çocuk yaşta kaybetmiş ve yıllarca ailesini kaybetmenin üzüntüsü ve kini ile teyzesinin yanında büyümüş bir gençtir.


 

Ep. 31 of Ruzgarli Tepe

Zeynep'in yolları kesişir, mücadeleyi bırakmayan Halil ve prenses profilinin altında gerçek bir özgür savaşçı yatı yolları adım atan, zorluklar. Halil and Zeynep'in ailesi yaşayan rağmen yaşayan kör düğüme dönen aşk hikayesinde yaşanılan acılar, alınan zor kararlar, bilinmezlikler ve imkansızlıklar bu iki genci geri dönülmez bir yola sokar. Regarding Bambaşka dünyaların, iki farklı insanı olan Zeynep ve Halil, aşkın girdabına kapılır ve birbirlerinden ne kadar kaçsalar da yolları hep kesişir. Are Zeynep and Halil still competent to instruct me after witnessing her adımın and aldıkları her kararın sonuçlarının olacağı bu yolda aşkları?

Rüzgarlı Tepe, Hallil ve Zeynep'in öyküsü, dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan. Zeynep'in yolları kesişir, mücadeleyi bırakmayan Halil ve prenses profilinin altında gerçek bir özgür savaşçı yatı yolları adım atan, zorluklar. Halil and Zeynep'in ailesi yaşayan rağmen yaşayan kör düğüme dönen aşk hikayesinde yaşanılan acılar, alınan zor kararlar, bilinmezlikler ve imkansızlıklar bu iki genci geri dönülmez bir yola sokar. Regarding Bambaşka dünyaların, iki farklı insanı olan Zeynep ve Halil, aşkın girdabına kapılır ve birbirlerinden ne kadar kaçsalar da yolları hep kesişir. Are Zeynep and Halil still competent to instruct me after witnessing her adımın and aldıkları her kararın sonuçlarının olacağı bu yolda aşkları?


Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form